Η ομάδα μας

Οι Θεραπευτές μας

Δήμητρα Εμμανουηλίδου
Λογοπεδικός – Λογοθεραπεύτρια
(Επιστημονική Υπεύθυνη Κέντρου)
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Λογοπεδικής. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στις Επικοινωνιακές διαταραχές του λόγου σε ενήλικες και παιδιά – Ειδική Αγωγή – Ψυχολογία. Έχει εξειδικευτεί στην Μέθοδο Padovan – PRT – Νόσος Parkinson – Σκλήρυνση κατά Πλάκας – Δυσφαγία – Κατάποση.
Πηνελόπη Σωτηρίου
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Απόφοιτη Τμήματος ψυχολογίας Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Οργανωσιακή Ψυχολογία και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στην Ψυχολογία Ομάδων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικευμένη στην Συστημική Ψυχοθεραπεία παιδιών/εφήβων/ ενηλίκων, στην Ψυχοθεραπεία ζεύγους/ οικογένειας καθώς και στην Ψυχοθεραπεία ομάδων εφήβων/γονέων/μητέρων.

Κωνσταντίνα Γκότση
Φιλόλογος – Ειδική Παιδαγωγός
Msc Ειδικής Αγωγής

Απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου». Είναι πιστοποιημένη αξιολογήτρια στη χρήση και χορήγηση του διαγνωστικού εργαλείου: «Αθηνά Τεστ» (ψυχοπαιδαγωγικό διαγνωστικό μέσο που εντοπίζει τις μαθησιακές δυσκολίες). Έχει ειδική εξειδίκευση στην αξιολόγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και στην εφαρμογή παρεμβατικών προγραμμάτων σε παιδιά προσχολικής, σχολικής ηλικίας και σε εφήβους.

Παναγιώτα Κουτρουλου
Λογοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εξειδικευμένη στην μέθοδο της Τεχνικής “Σήματα Δυσπραξίας” και στις “Στοματοπροσωπικές Μυολειτουργικές Ασκήσεις “

Δέσποινα Καρπουίκη
Λογοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Σόφιας καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακών σπουδών με ειδικότητα στην Λογοθεραπεία του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Χάρης Καλύβας
Εργοθεραπευτής

Απόφοιτος Τμήματος Εργοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ειδικευμένος στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση καθώς και σε άλλες σύγχρονες μεθόδους όπως Pecs, Teach, Όραση και Μαθησιακές δυσκολίες, Δυσπραξίας.