Ποιοι είμαστε

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ομιλώ»

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ομιλώ» στη Ξάνθη προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και εφήβωνκαι Συμβουλευτικής γονέων. Με αφοσίωση και εμπειρία, επιδιώκουμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιό τητα θεραπευτικής περίθαλψης για τα παιδιά/εφήβους μας.

Σκοπός του κέντρου Ειδικών Θεραπειών «Ομιλώ το Μήλο» είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με δυσκολίες. Συνεργαζόμενοι με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, δημιουργούμε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, παρέχοντας εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις που προάγουν την επίτευξη αυτονομίας, ανεξαρτησίας και ευημερίας.

Η οργάνωση και λειτουργία του κέντρου βασίζεται στην ύπαρξη διεπιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται σταθερά από Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, Ψυχολόγο και Παιδοψυχίατρο. Η συνεργασία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των ειδικευμένων επαγγελματιών μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση με ολιστικό τρόπο και να προσαρμόζουμε τη θεραπεία στις ατομικές ανάγκες κάθε θεραπευόμενου.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και πρόληψη, η έγκυρη και αξιόπιστη αξιολόγηση-διάγνωση, και η αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε ατομική προσοχή και προσαρμοσμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε ατόμου, με γνώμονα την προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης και επίτευξης των στόχων του.


Γιατί να μας επιλέξετε

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Έτη
0
Ποσοστό επιτυχίας
0 %
Ευτυχισμένοι πελάτες
0 +

Επικοινωνήστε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας